Openbare ruimtes

zodat ook mensen zich buiten hun huis thuis voelen

openbare ruimtes meesterlijk ingericht

Bij de inrichting van een kantoor, een woning of een horecazaak moet in principe maar met een beperkt aantal factoren rekening worden gehouden. Openbare ruimtes bieden in dat opzicht meer uitdagingen. Het is immers de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen er zich helemaal thuis voelen.

Reden te meer om te rekenen op de expertise van Master Meubel. Ons team van interieurarchitecten luistert naar jouw wensen voor zowel sfeer als functie en geeft advies over indeling en materiaalkeuze. Door samen de juiste vormen en kleuren te selecteren, zorgen we voor een harmonieus geheel.

Of het nu gaat om de rustige omgeving van een bibliotheek, de inkomhal van een cultureel centrum of de scenografie van een museum, voor Master Meubel is elke openbare ruimte en dus elke inrichting uniek. Alles begint met gesprekken van de verschillende partners met één persoonlijke interieurarchitect. Samen gaan we op zoek naar de juiste materialen, de perfecte texturen, de ideale plaatsingen. Op die manier speelt het interieur 100% in op de verwachtingen, behoeftes en noden van iedereen die er gebruik van gaat maken.

Dankzij onze unieke leasingformules moet je bovendien geen schrik hebben voor grootse investering in één klap of om jarenlang aan hetzelfde interieur vastgeroest te zitten. Bekijk hier alle professionele mogelijkheden, voor kantoren, horeca en openbare ruimtes.

Vind je het droommeubel voor jouw openbare ruimte niet terug in ons assortiment? Geen nood. Onze Master interieurarchitecten gaan aan de slag met jouw idee. Zij ontwerpen een uniek meubel. Dat wordt vervolgens geproduceerd in onze eigen Master ateliers. Op die manier is niets onmogelijk.

Openbare ruimtes

Realisatie: Bibliotheek Hasselt

Master Meubel werkt al jaren samen met Bibliotheek Hasselt Limburg. Jaren geleden mochten we er reeds stoelen en zetels leveren, recent werden alle stoelen vervangen. Zitcomfort en leesplezier gaan hand in hand. De keuze van het juiste meubilair in een openbare ruimte zoals een bibliotheek is dan ook cruciaal. Onze Master interieurarchitecten zijn gelukkig 100% vertrouwd met het grote aanbod. De medewerkers van de bibliotheek kozen voor de