Horeca

de juiste sfeer dankzij het juiste interieur

meesterlijke inrichting voor jouw restaurant, bar of ontvangstruimte

Een charmante brasserie, een trendy restaurant, een stijlvolle receptieruimte… Uitstraling is alles in de sector van de horeca. En die uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door de inrichting van het interieur. Logisch dus dat je daarvoor beroep doet op vakexperts.

Als horeca-uitbater wil je mensen overtuigen om bij je binnen te wandelen en binnen te blijven. Het is een spel van verleiden, bekoren, amuseren, vertrouwen winnen, op het gemak stellen… Daarbij speelt het interieur van je zaak een cruciale rol. Gezelligheid, comfort, stijl, daarvoor stappen mensen binnen en daarvoor komen ze terug. Master Meubel werkt kwaliteitsvolle designinterieurs op maat uit, met steeds oog voor het kleinste detail.

Of het nu gaat om woonkamers, kantoren of horecazaken, voor Master Meubel is elke klant en dus elk interieur uniek. Alles begint met gesprekken met jouw persoonlijke interieurarchitect. Samen gaan we op zoek naar de juiste materialen, de perfecte texturen, de ideale plaatsingen. Op die manier speelt het interieur 100% in op de verwachtingen, behoeftes en noden van jou en je klanten. Van een tea room tot een restaurant, van een bar tot een broodjeszaak, geen interieur is te klein of te groot voor Master Meubel.

Dankzij onze unieke leasingformules moet je bovendien geen schrik hebben voor grootse investering in één klap of om jarenlang aan hetzelfde interieur vastgeroest te zitten. Bekijk hier alle professionele mogelijkheden, voor kantoren, horeca en openbare ruimtes.

Vind je je droommeubel niet terug in ons assortiment? Geen nood. Onze Master interieurarchitecten gaan aan de slag met jouw idee. Zij ontwerpen een uniek meubel. Dat wordt vervolgens geproduceerd in onze eigen Master ateliers. Op die manier is niets onmogelijk.


Inrichting van de Churchill Club voor spektakelmusical 40-45
Na het succes van Daens en 14-18 presenteert Studio 100 40-45, een spektakelmusical over de Tweede Wereldoorlog. Master Meubel werkte samen met Studio 100 en Sergio Herman voor de


Realisatie: de Churchill Club van moodboards tot interieur
Master Meubel maakt het droominterieur van haar klanten waar. Of die klant nu een particulier, een architect of een succesvolle entertainmentgroep is. Master interieurarchitecten Hans en Isabelle