Realisatie: Bibliotheek Hasselt

Master Meubel werkt al jaren samen met Bibliotheek Hasselt Limburg. Jaren geleden mochten we er reeds stoelen en zetels leveren, recent werden alle stoelen vervangen. Zitcomfort en leesplezier gaan hand in hand. De keuze van het juiste meubilair in een openbare ruimte zoals een bib is dan ook cruciaal. Onze Master interieurarchitecten zijn gelukkig 100% vertrouwd met het grote aanbod. De medewerkers van BHL kozen voor de combinatie van prachtig design en bewezen degelijkheid.

Ontdek het resultaat van deze samenwerking door hieronder op een foto te klikken en zo door onze galerij te wandelen. Werk je momenteel zelf aan een openbaar project? Scroll verder naar beneden en contacteer een van onze interieurarchitecten om samen de mogelijkheden te overlopen.

Realisatie: Firmus Advocaten Antwerpen

Dit Antwerpse kantoor voor advocaten schakelde onze hulp in om de perfecte stoelen te kiezen. Master interieurarchitecte Isabelle zorgde ervoor dat ze op elkaar afgestemd werden. “De BR02 bank van ’t Spectrum, een ontwerp van Martin Visser, werd in onze stoffeerderij herbekleed in dezelfde stof als de binnenbekleding van de Hay AAC20 stoelen rond de conferentietafel. De kleuren zijn aangepast aan de tinten in het interieur, de stoffen