Kantoren

het perfecte design voor elke werkplek

meesterlijke inrichting van kantoorruimtes

Een ruimte inrichten vergt heel wat meer kennis en gevoel dan lukraak enkele mooie meubels naast elkaar plaatsen. En in kantoren of bureauruimtes is de balans tussen aangenaam en efficiënt, tussen gezellig en productief, tussen vorm en functie nog belangrijker.

De werkplaats voor je medewerkers moet zowel functioneel als inspirerend werken. Dat stimuleer je met behulp van onder meer kleuren, accessoires en meubilair. Hiervoor reken je uiteraard op ons onderlegd team van interieurarchitecten. Master verzorgt zowel kantoorinrichting voor nieuwbouw als herinrichting en vernieuwing van bestaande interieurs.

Een kantoor is er bovendien niet enkel voor je werknemers. Het geeft je bedrijf ook uitstraling en draagt zo bij aan je imago. Denk maar aan het gevoel dat je krijgt wanneer je een ontvangstruimte, vergaderlokaal of directiekantoor binnen stapt. Zij zijn het eerste visitekaartje dat een potentiële of bestaande klant ervaart.

Ook wanneer je geen werknemers hebt, blijven productiviteit, creativiteit en uitstraling belangrijk. Master Meubel richt jouw thuiskantoor of ‘home office’ in naar jouw wensen en smaken. Zo besteden we bijzondere aandacht aan de ergonomie van een bureaustoel. Dankzij onze leasingformules zijn de mogelijkheden qua meubilair, aankleding en inrichting oneinding. Onze interieurarchitecten geven je dan ook graag het passende advies.

Of het nu gaat om woonkamers, kantoren of horecazaken, voor Master Meubel is elke klant en dus elk interieur uniek. Alles begint met gesprekken met jouw persoonlijke interieurarchitect. Samen gaan we op zoek naar de juiste materialen, de perfecte texturen, de ideale plaatsingen. Op die manier speelt het interieur 100% in op de verwachtingen, behoeftes en noden van jou, je medewerkers en je klanten.

Dankzij onze unieke leasingformules moet je bovendien geen schrik hebben voor grootse investering in één klap of om jarenlang aan hetzelfde interieur vastgeroest te zitten. Bekijk hier alle professionele mogelijkheden, voor kantoren, horeca en openbare ruimtes.

Vind je je droommeubel niet terug in ons assortiment? Geen nood. Onze Master interieurarchitecten gaan aan de slag met jouw idee. Zij ontwerpen een uniek meubel. Dat wordt vervolgens geproduceerd in onze eigen Master ateliers. Op die manier is niets onmogelijk.

home office

Ongeacht de grootte van een bedrijf of de inkomsten, het grootste goed en de meest waardevolle hulpbron zijn de mensen. Dit geldt ook voor een eenmanszaak die nog maar net is begonnen en een grote multinationale onderneming met personeel over de hele wereld. Zonder mensen is er geen handel. Dat is de reden waarom het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van elke medewerker een belangrijk ingrediënt is in productiviteit en werkplezier.

We besteden geld en tijd aan het zorgen voor onze gezondheid buiten het werk. Maar gezondheid en fitness zouden niet moeten stoppen in de sportschool. Hoe wij voor onszelf zorgen is een 24/7 overweging – en dat geldt ook voor het kantoor. Een ergonomische werkplek kan de gezondheid verbeteren, vermoeidheid verminderen en helpt u om op piekniveau te presteren.

Een duidelijk voordeel van een thuiskantoor is de mogelijkheid om de werkruimte aan te passen aan de persoon die deze zal gebruiken. Onze interieurarchitecten helpen je graag bij het inrichten van je thuiskantoor helemaal naar jouw maat en noden.

Bent u zelfstandige? Master Meubel biedt nu ook de mogelijkheid om ook uw thuiskantoor aan te kopen via leasing!

de perfecte bureaustoel

Tijdens een doorsnee werkdag besteden bedienden gemiddeld 5 uur en 41 minuten aan hun bureau. Onderzoek wijst uit dat lange tijd achter een bureau zitten, slecht is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Om die reden verschijnen meer en meer staande bureaus op werkplekken of zelfs op thuiskantoren. Maar een 8tal uur staan is niet echt mogelijk. Het hebben van een ergonomische bureaustoel is daarom nog steeds belangrijk in elke professionele werkomgeving. Hier zijn vier belangrijke redenen waarom ergonomische bureaustoelen zo belangrijk zijn voor uw team:

Personeelskost daalt :

Door te investeren in ergonomische kantoorstoelen vermindert u ergonomische risicofactoren zoals aandoeningen aan het skelet die optreden als gevolg van een slechte houding. Ongeveer 1/3de van ziekteverlof wordt betaald aan gevallen van rugklachten. Verlaag deze kosten en investeer in ergonomische bureaustoelen.

Verhoogt de productiviteit:

Office-ergonomie verhoogt de productiviteit. Het ontwerpen van een werkruimte die een goede houding bevordert, minder repetitieve bewegingen, gemakkelijkere hoogten en bereiken, en minder inspanning voedt een efficiënter werkproces. Meer efficiëntie staat gelijk aan meer productiviteit.

Werkkwaliteit:

Slechte kantoorergonomie leidt tot vermoeide en gemakkelijk geïrriteerde werknemers die hun beste werk niet kunnen doen. Ze missen mogelijk een belangrijk detail of vergeten een belangrijke oproep naar een klant. De beste manier om uw medewerkers in topvorm te houden, is investeren in ergonomie op kantoor. Een goede ergonomie van het kantoor zorgt ervoor dat iedereen in topvorm blijft.

Verbetering van het engagement van medewerkers:

Kantoorergonomie zal de omzet vermeerderen, het ziekteverzuim verminderen, het moreel verhogen en de betrokkenheid van werknemers vergroten. Medewerkers zullen ook waarderen dat het bedrijf waar ze voor werken zo hard werkt om hun veiligheid en gezondheid te waarborgen.

inspiratie

vitra-home-desk3

4 design bureaus: voor elk interieur wat wils
4 design bureaus: voor elk interieur wat wils Een degelijk bureau is een plaats waar je alles ordelijk bijhoudt, waar je papierwerk kan afhandelen en waar je rustig even op de computer kan werken.


Binnenkijken bij een binnenhuisarchitect
Filip Vermissen en zijn gezin leven in een beschermde woning uit 1966 die werd ontworpen door Lou Jansen. Het gebouw herstelde de binnenhuisarchitect zoveel mogelijk in originele staat, in het


Realisatie: Firmus Advocaten Antwerpen
Dit Antwerpse kantoor voor advocaten schakelde onze hulp in om de perfecte stoelen te kiezen. Master interieurarchitecte Isabelle zorgde ervoor dat ze op elkaar afgestemd werden. “De BR02