Realisatie: stoelen voor een advocatenkantoor

Dit Antwerpse kantoor voor advocaten schakelde onze hulp in om de perfecte stoelen te kiezen. Master interieurarchitecte Isabelle zorgde ervoor dat ze op elkaar afgestemd werden. “De BR02 bank van ’t Spectrum, een ontwerp van Martin Visser, werd in onze stoffeerderij herbekleed in dezelfde stof als de binnenbekleding van de Hay AAC20 stoelen rond de conferentietafel. De kleuren zijn aangepast aan de tinten in het interieur, de stoffen binnenbekleding zorgt voor warmte en comfort.”

In de refter viel de keuze op kunststoffen Vitra All Plastic stoelen: gemakkelijk in onderhoud, compact en mooi contrasterend met de houten kloostertafel. De bureaustoelen zijn Knoll Generation Chairs. “Hun ergonomisch comfort is echt top en elke medewerker kan de armsteunen, de rug en de zithoogte naar wens instellen.”

Bekijk het resultaat van onze samenwerking door hieronder op een foto te klikken en door onze galerij te wandelen. Heeft jouw kantoor ook nood aan een nieuwe inrichting? Klik hieronder om ons te contacteren en samen aan jouw project te werken.

Bekijk hier alle foto's

Realisatie: Firmus Advocaten Antwerpen

Dit Antwerpse kantoor voor advocaten schakelde onze hulp in om de perfecte stoelen te kiezen. Master interieurarchitecte Isabelle zorgde ervoor dat ze op elkaar afgestemd werden. “De BR02 bank van ’t Spectrum, een ontwerp van Martin Visser, werd in onze stoffeerderij herbekleed in dezelfde stof als de binnenbekleding van de Hay AAC20 stoelen rond de conferentietafel. De kleuren zijn aangepast aan de tinten in het interieur, de stoffen